1.04.2014

Sitemizde Yapılan 30Mart2014 Yerel Seçim Anketini Neden? Büyük Farkla CHP Kazandı?

Sitemizde Yapılan 30Mart2014 Yerel Seçim Anketini Neden Büyük Farkla CHP Kazandı?

Sitemizde 30Mart2014 yerel seçimlerinden evvel bir seçim anketi başlattık katılım çok değildi ama seçimin amacıda zaten büyük çoğunluğun hangi partiyi desteklediğini ortaya dökmek değildi!!! Seçim anketini yaparken merak ettiğim tek şey vardı oda sitemizde zaman geçiren kişilerin dünyaya bakış açıları ve siyasi görüşleriydi.

Malumunuz www.eczun.com gönüllü bir kaç insanın destek vererek oluşturduğu bir "iyilik yapma platformudur" yani herhangi bir farklı amaç güdülmedi bu site açılırken yada biz yola çıkarken. Neticede sitemizde ilik başta olmak üzere bir çok organ ihtiyacı için donör arıyoruz. Kayıp insan anonsları yapıyoruz, maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olan insanların sesine ses olup, geniş kitlelere bu eksikleri duyurmaya çalışıyoruz ve dahada önemlisi Acil Kan Anonsu yapan diğer gönüllü kuruluşlara 1. elden destek veriyoruz.

Seçim anketini büyük farkla CHP'nin kazanması bize gösterdiki; bizim projelerimize, ilik ihtiyacına, acil kan anonslarına, insan hayatına, hayvan ve doğaya karşı sorumluluk ve duyarlılık sahibi olan çoğunluğun Atatürkçüler olduğunu, bu seçim anketi gösterdi. Neticede sitemizde kimler zaman geçiriyorsa anketede onlar oy veriyor.

Buradan duyarlı çoğunluk olan Atatürk'ün gençliğine teşekkür ediyoruz...

ECZUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder